• Pak uw 10% welkomskorting!
  • "WIEROOK10" voor 10% korting!
  • Vanaf €29,90 gratis verzending! (€49 voor België)
Home » Verzending & Bezorging

Verzending & Bezorging

Verzendkosten
Wij hanteren twee soorten verzendkosten, brievenbuspost voor 3,95 euro en pakketpost voor 6,95 euro per bestelling. Deze bedragen zijn onafhankelijk van het aantal pakketten dat er benodigd is voor het versturen van uw bestelling.


Nu gratis verzending binnen Nederland voor bestellingen vanaf 35 euro. 

 

Vervoerder
Alle pakket verzendingen worden met DPD verzonden. Brievenbuspost wordt gebruikt bij losse kokers en pakjes, hiervoor is PostNL verantwoordelijk. Alle overige bestellingen worden verzonden met pakketpost. Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u van ons een e-mail met daarin de Track & Trace code zodat u uw pakket kunt volgen.

 

Levertijd
Wij leveren alle producten direct uit onze eigen voorraad.
Houd rekening met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Mocht een product onverhoopt niet (voldoende) op voorraad zijn dan informeren wij u hier uiteraard over.

 

Retouren

Bij ons kunt u gemakkelijk retourneren. Neem contact met ons op over welke producten u zou willen retourneren. Wij noteren dit en zullen bij binnenkomst uw retour zo spoedig mogelijk verwerken. Door onze gratis verzending service, zijn de retourkosten voor de klant. Wij hopen hierin op uw begrip.