Verzending & Bezorging

Verzendkosten
Wij hanteren een vast tarief van 4,95 euro, voor de bijdrage aan de verzendkosten binnen Nederland. Voor België bedraagt dit 7,95 euro. Dit bedrag staat vast en is onafhankelijk van het aantal pakketten dat er benodigd is voor het versturen van uw bestelling.

 

Vanaf 29,90 euro, gratis verzending binnen Nederland.

Vanaf 75 euro, gratis verzending naar België.

 

Vervoerder
Brievenbuspost wordt gebruikt bij losse pakjes, hiervoor is PostNL verantwoordelijk. Alle overige bestellingen worden verzonden met pakketpost. De pakketpost wordt gerealiseerd met DHL. Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u van ons een e-mail met daarin de Track & Trace code zodat u uw pakket kunt volgen.

 

Levertijd
Wij leveren alle producten direct uit onze eigen voorraad. Houd rekening met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Mocht een product onverhoopt niet (voldoende) op voorraad zijn dan informeren wij u hier uiteraard over.

 

Retouren

Bij ons kunt u gemakkelijk retourneren. Neem contact met ons op over welke producten u zou willen retourneren. Wij noteren dit en zullen bij binnenkomst uw retour zo spoedig mogelijk verwerken. Door onze gratis verzending service, zijn de retourkosten voor de klant. Wij hopen hierin op uw begrip. De retourtermijn is 30 dagen.